Microsoft Surface Pro 4 I5 Review

Microsoft Surface Pro 4 I5 Review

admin March 30, 2022

Beste Mac Gegevensherstel Software kan alle verloren en verwijderde bestanden op je iMac & Macbook terughalen. Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Stuur een e-mail naar Hartelijk dank voor uw medewerking.

  • Ook kijk ik hier niet elke keer naar of windows weer eens een update heeft of opnieuw op moet starten.
  • Indien u vragen heeft dan kunt u onderstaand commentaar veld gebruiken om uw vraag te stellen.
  • De updates van Bitdefender starten, na opstarten van de computer, niet automatisch.
  • Je bewerkt foto’s en video’s in hoog detail op het hoge resolutie beeldscherm.

In plaats daarvan gaat het bedrijf updates aanbieden die Windows telkens een stukje beter maken. Het lijkt er daarom niet op dat je na die tijd alsnog moet betalen. Ransomware zorgt de laatste jaren voor veel schade, vooral bij bedrijven en instellingen, maar ook bij consumenten. In veel gevallen hadden updates dit kunnen voorkomen. Als er geen updates zijn, zijn soms andere maatregelen nodig. Microsoft stopt het besturingssysteem in een nieuw jasje en dat is voor de meeste mensen een goede zaak. Niet iedereen is even technisch onderlegd en heel wat Windowsgebruikers houden vast aan hun vertrouwde omgeving.

Zakelijk Office

Verder staat cybersecurity ook steeds hoger op de agenda, want niemand zit te wachten op ransomware of andere malware. Al deze zaken lijken bij Microsoft op de radar te staan.

Scherm Schoonmaken

Het nadeel van de vorige generatie Surface Book was dat hij wat verouderde chips aan boord had omdat hij een jaar na zijn aankondiging in de VS pas in Nederland werd uitgebracht. Ook ontbrak een usb-c poort, wat een beetje suf is. Op zo’n duur apparaat wil je klaar zijn voor mfc140u.dll ontbreekt de toekomst, en deze poort wordt steeds meer gebruikt voor bijvoorbeeld opladers en het aansluiten van schermen. Deze problemen zijn opgelost, de processor- en grafische chip zijn de nieuwste en snelste van het moment. Aan de rechterkant naast het toetsenbord zit een usb-c-poort, die je kunt gebruiken voor voeding of het aansluiten van een tweede scherm. Het meest interessante aspect van al deze hardware, is dat Microsoft van plan is om de eigenaren van het scherm na verloop van tijd de mogelijkheid te geven om een upgrade uit te voeren. Een Surface Hub 2X processorcartridge zal volgend jaar beschikbaar komen.

Kies Use Express Settings om snel de standaardinstellingen te kiezen. Via Customize kunt u zelf instellingen maken voor het netwerk, Windows Update, bescherming van bestanden en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.